2021. február 3., szerda

Vonkajšie rolety

Ceny energií sa neustále zvyšujú, je teda logické hľadať cesty k ich znižovaniu. Patria medzi obľúbené spôsoby tienenia. Majú výborné zvukovo-izolačné aj tepelné vlastnosti.


Chránia okná pred prírodnými vplyvmi a tiež ich môžete využiť na ochranu majetku vo Vašej neprítomnosti. Ponúkame plastové a hliníkové vonkajšie rolety. Ochránia chatu alebo dom pred zlodejmi, navyše dokážu úplne zatemniť interiér a vďaka medzerám medzi lamelami zároveň zabezpečiť vetranie počas tienenia.

Exteriérové rolety sú veľmi obľúbeným spôsobom tienenia. Najmä pri novostavbách rodinných domov sú rovnako ako exteriérové žalúzie aj rolety súčasťou bežného vybavenia. Firma HUDEC - žalúzie, rolety , sieťky - Vám zabezpečí dodanie a montáž vonkajšie rolety na balkón, horizontálne a vertikálne žalúzie Prievidza, sieťky na okná. VONKAJŠIE LÁTKOVÉ ROLETY TIENIACA TECHNIKA, MARKÍZY NA TERASU, MARKÍZY NA BALKÓN.


Vonkajšia látková roleta slúži prevažne ako ochrana vašich okien, dverí, výkladov a podobne, pred slnečnými lúčmi. Zachytávajú slnečné lúče ešte pred dopadom na sklo okna, vďaka čomu účinne chránia vás domov počas letných horúčav. Rolety majú príjemný vzhľad a ich ovládanie je jednoduché s ľahkým chodom.


Podľa požadovaného komfortu ovládania sa môžete rozhodnúť pre ľahké mechanické ovládanie pomocou kľuky alebo elektrické pomocou vypínača so servomotorom.

Zažijete i vy príjemný pocit z bývania a dotvorte váš dom kvalitným roletovým systémom. Designové riešenie ochrany pred slnečnými lúčmi. Hliníkové vonkajšie rolety na okná sú trendovým riešením i praktickým a elegantným doplnkom.


Kvalitný roletový systém zaistí príjemný pocit z bývania. Ak potrebujete kvalitné zatemnenie , spolu s utlmením hluku a zvýšenou ochranou majetku, sú predokenné rolety vhodnou voľbou. Predokenné rolety vyrábame 1 na mieru.


Pozrite sa na našu ponuku roliet na Isotra. Podľa toho, v akej fáze sa stavba nachádza, je možné rolety priznať alebo zabudovať do fasády alebo nad okno. Vonkajšie hliníkové rolety je možné dodať v dvoch prevedeniach.


S výberom typu roliet a si nemusíte robiť starosti, najvhodnejšie riešenie Vám radi poradíme. Rolety dodávame v dvoch prevedeniach: hliníkové rolety a plastové rolety. Hliníkové rolety Vás presvedčia svojou kvalitou a nadčasovým dizajnom.


Pri plastových roletách ponúkame kvalitu za rozumnú cenu. Vypracujte si online ponuku a presvedčte sa o našej výnimočnosti. Majú aj zvukovo-izolačné vlastnosti. Fungujú aj ako úplne zatemňujúce exteriérové žalúzie, čo za slnečných dní istotne oceníte.


Sú štandardne navinuté v ochrannej.

Rolety vonkajšie aj vnútorné na mieru na všetky okná aj dvere Vášho domu alebo bytu. Vďaka širokej pouke farieb a typov lamiel sa perfektne prispôsobia aj tým najnáročnejším požiadavkám. Vyberte si tie svoje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések