2020. november 10., kedd

Weninger befőzőautomata receptek

Saját használatban már éve állnak rendelkezésünkre kifogástalanul. Olyan terméket kínálunk Önnek, amiben annyira hiszünk, hogy családnevünket adjuk hozzá. Legyen a siker részese Ön is!


Ahogyan nekem is megy a befőzés: a befőzőautomata. Léteznek ma már úgynevezett befőzőautomaták, melyek ötvözik a gyors, praktikus modern technológiát melyhez elég társítanunk a tudást. Kipróbált receptek , eredeti ötletek, és inspiráció azoktól a hazai gasztrobloggerektől akiknek a.

Sárgabarack befőzés- befőzőautomata használatával. Aranysárga, ÍZE pedig mintha FRISSEN SZEDTÜK VOLNA ! Mint minden más, a befőzőautomatával, ez is TARTÓSÍTÓSZER-MENTESEN készül. A legrégebbi automaták már évesek és még mindig kifogástalanul működnek. Ha mégis előfordulna és ott sorakoznak a befőzésre szánt. Cukormentes befőzés.


A befőtteket készítheti cukor nélkül is, csak tiszta vízzel. A cukormentes befőttek készítésével a gyümölcsök, zöldségek természetes ízét élvezheti. Befőzőautomata , Kerekegyháza.

A befőző gép segítségével nem kell cukorral tartósítanunk, hanem a gép a hőkezeléssel fogja tartósítani befőttjeit. Az eredeti recept szerint a cukrot másfél liter vízben feloldjuk és felforraljuk. Addig meghámozzuk a gyümölcsöket, de külön edénybe tesszük a körtét és a dinnyét, citromos vízbe, hogy ne barnuljon meg. Ha forr a szirup, először a dinnye negyedrészét beledobom és fehéredésig főzöm, majd szűrőkanállal kivéve az.


Ennek már éve és a mai napig kifogástalanul működik. A recept nagyon egyszerű, mégis mindig jól sikerül. Ez az én megszokott receptem, érdemes kipróbálni, tényleg csodás. Hozzávalók uborka, répa, káposzta, vöröshagyma kápia ill.


Elkészítés Az uborkát, répát, káposztát, vöröshagymát, kápia ill. Pörkölt, savanyúság nélkül ? A változatos magyar konyha, elképzelhetetlen a savanyúságok ízvilága nélkül. A ropogós Csemegeuborka nálad sem hiányozhat a polcról.


Akit érdekel a bodzalé receptje, ITT megnézheti. Silvercrest befőzőautomata kompatibilis-e a Weninger befőzőautomata lekvárfőzőjével? Van valakinek a Lidl-ben kapható befőzőautomatája? Ugyanis fele annyiba se kerül. Válaszok a kérdésre.


Gondolom, erre vagy a lejobban kíváncsi? Hát tessék: A befőzőautomata egy jó nagy fazék: átlagosan – literes, méretei is ennek megfelelően elég nagyok.

Ajándékba kaptam a páromtól, még késő ősszel. Persze addigra már eltettem a befőttek nagy részét. Azonban rendeltem a barátnőmtől egy nagy láda almát, igazából nem is tudom miért, mert nem vagyunk nagy alma pusztítók.


A klasszikus recept szerint a köszmétére cukrot, citromkarikákat és tartósítószert kell tenni, majd hétig állni hagyni, végül leszűrni. Majd csatos üvegekbe töltöttem. A gép beállítása: fok, perc. Nyersen az üvegekbe teszed a gyümölcsöket,cukrot rá, vizet,fémtető majd a befőzőautomata.


Nem kell szirupot főznö de akár cukor nélkül is lehet ! Az automatába az üvegek köré víz, majd a táblázat segítségével beállított hőfok és idő alapján a gép elvégzi a dunsztolást. Ha lejárt a program, vagy benne hagyod. A lámpa világított, a gép oldala kicsit langyosodott, csend és nyugalom az egész vonalon.


Ki is jöttem a konyhából az internethez, mert a facebookon találtam egy csoportot, akik a befőzőautomatás tapasztalataikat, élményeiket osztják meg egymással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések